APORTEM SOLUCIONS INTEGRALS

Experiència, qualitat i innovació al teu servei

Sobre nosaltres

En Excavacions Costa Brava ens hem especialitzat en excavacions. Som una empresa situada a Girona, tot i que prestem els nostres serveis a tot Catalunya. També portem a terme moviments de terra i anivellaments de terrenys.

Som una empresa especialitzada en el sector i amb molts anys d'experiència en el mateix.

Com a professionals amb experiència en el sector que som, també estem capacitats per construir murs de pedra, de rocalla i de contenció, fem canalitzacions i fonaments. A més de tot això vam netejar parcel·les.

Disposem d'un equip tècnic altament qualificat, així com un compromís amb els nostres clients basat en la serietat, rigor i qualitat, que ens ha portat a ser una empresa líder en el sector de les obres i excavacions a Catalunya

Tots els serveis que duem a terme en Excavacions Costa Brava estan encaminats a oferir als clients els millors serveis que necessiten.

Demani més informació

Com contactar amb nosaltres?

Si està buscant serveis qualificats compti amb nosaltres, som una de les empreses de referència a Catalunya. No dubti en contactar-, estarem encantats de poder atendre i assessorar-lo en tot el que necessiti.