Sobre nosaltres

En Excavacions Costa Brava ens hem especialitzat en excavacions. Som una empresa situada a Girona, tot i que prestem els nostres serveis a tot Catalunya. També portem a terme moviments de terra i anivellaments de terrenys.

Som una empresa especialitzada en el sector i amb molts anys d'experiència en el mateix.

Com a professionals amb experiència en el sector que som, també estem capacitats per construir murs de pedra, de rocalla i de contenció, fem canalitzacions i fonaments. A més de tot això vam netejar parcel·les.

Tots els serveis que duem a terme en Excavacions Costa Brava estan encaminats a oferir als clients els millors serveis que necessiten.

Disposem d'un equip tècnic altament qualificat, així com un compromís amb els nostres clients basat en la serietat, rigor i qualitat, que ens ha portat a ser una empresa líder en el sector de les obres i excavacions a Catalunya

Demani més informació

Serveis

Som una empresa amb una àmplia experiència en el sector de les excavacions a la província de Girona. Aquesta experiència fa que puguem oferir una àmplia gamma de serveis.

Excavacions
Murs de pedra
Blocs de formigó
Excavacions de piscines
Fonamentacions
Neteja de parcel·les
Mini excavacions
Enderrocs
Difícil accés

Alguns dels nostres projectes

A continuació li presentem una galeria fotogràfica amb alguns dels treballs que ja hem realitzat en Excavacions Costa Brava. La idea és que pugui fer-se una idea millor de tot el que podem fer per vostè com, per exemple, aixecar tot tipus de murs de pedra.

Com contactar amb nosaltres?

Si està buscant serveis qualificats compti amb nosaltres, som una de les empreses de referència a Catalunya. No dubti en contactar-, estarem encantats de poder atendre i assessorar-lo en tot el que necessiti.