TECNOLOGIA AVANÇADA

Professionals experimentats

Els nostres serveis

En Excavacions Costa Brava, us recordem que estem situats a Girona, som una empresa en la qual també portem a terme excavacions, entre altres activitats. Som una empresa amb una té una àmplia experiència en el sector de les excavacions a la província de Girona. Aquesta experiència fa que puguem oferir una àmplia gamma de serveis, com ara els que li expliquem a continuació:

EXCAVACIONS

SEGURETAT I ESPECIALITZACIÓ DE MÀXIM NIVELL

Les portem a terme de tota mena. Per a això disposem de la maquinària necessària que emprarem en funció de el terreny en el que vulguem dur-les a terme.

Les excavacions profundes són treballs molt especialitzats que es realitzen en el subsòl per construir túnels o per maximitzar l'espai en zones urbanes. No totes les màquines són aptes per a aquest tipus d'excavacions perquè no tenen l'abast suficient ni garanteixen resultats òptims.

MURS DE PEDRA

CONTENCIÓ DE TERRES SALVAR DESNIVELLS

Aixequem tot tipus de murs de pedra. Si vol separar dos espais i ha pensat fer-ho d'aquesta manera pregunteu-nos perquè el puguem assessorar.

Els murs de pedra són perfectes quan es busca un mètode eficaç, estètic i econòmic per a la contenció de terres. La pedra és un material natural de gran bellesa que s'integra en el paisatge aconseguint una protecció de gran bellesa.

BLOCS DE FORMIGÓ

CONTENCIÓ DE TERRES SALVAR DESNIVELLS

ESPECIALISTES PROJECTES DE GRAN ENVERGADURA

Aixequem tot tipus d'estructures de contenció destinades a subjectar qualsevol altre element com, per exemple, sòls.

La nostra empresa Excavacions Costa Brava està especialitzada en la comercialització, disseny, enginyeria i muntatge dels Murs de contenció de sòl reforçat formats per blocs de formigó i en el control de l'erosió a través de la protecció de talussos.

EXCAVACIÓ DE PISCINES

TOT EL NECESSARI PER A L'EXCAVACIÓ DE PISCINES

Per efectuar el servei d'excavació de piscines, és molt important comptar amb un terreny ferm i consolidat. Només amb un servei d'excavació de qualitat, evitaràs futurs problemes, que poden sorgir des de la base de el terreny mal consolidat, amb el pas el temps.

El parc de maquinària per a excavacions és molt ampli i permet que, a més del servei puntual d'excavació de piscines, puguis contractar altres serveis annexos.

FONAMENTACIONS

ACABATS PERFECTES A FONAMENTACIONS

Els fonaments són les estructures que reben tot el pes d'una construcció, pel que han de descansar en terrenys ferms sòlids, que no s'assentin ni comprimeixin amb el pes de l'edifici. Recordeu que un fonament és tan fort i sòlid com la terra que té a sota.

Nosaltres mateixos ens encarregarem de posar tots els fonaments en una construcció. Disposem de professionals qualificats per a això.

NETEJA DE PARCEL·LES

NETEJA DE TERRENYS I PARCEL·LES AMB MAQUINÀRIA

Procedim a netejar-perquè, a continuació, es pugui construir en elles o, simplement, tenir-les llestes per quan es vulgui construir.

Els nostres serveis de desbrossament de terrenys, parcel·les, finques agrícoles, solars industrials, torrents, rieres, marges i franges de seguretat contra incendis van dirigits a empreses, particulars i institucions, amb la finalitat d'ajudar a controlar la vegetació de la seva propietat, ja sigui per voluntat pròpia o per requeriment del seu ajuntament.

MINI EXCAVACIONS

TREBALLEM EN TOT TIPUS DE TERRENYS

Fem servir els mitjans mecànics més adequats en cada terreny al costat de la més alta qualificació dels nostres professionals i disposem de tots els mitjans per desplaçar-nos a qualsevol zona de país.

La nostra activitat empresarial es fonamenta en la serietat i el rigor amb el que duem a terme tots els projectes.

Comptem amb una miniexcavadora que ens permet treballar en llocs petits i de difícil accés, per la qual cosa no importa el dificultós que sigui el projecte que ens vol proposar.

ENDERROCS

ESPECIALISTES EN ENDERROCS I RUNES

En Excavacions Costa Brava també estem preparats per dur a terme tot tipus d'enderrocs.

En Excavacions Costa Brava realitzem enderrocs i runes tant d'habitatges o edificis com de naus industrials, aixecament de paviments, demolició de granges o cases rurals etc.

Escombros con medios mecánicos o manuales según las necesidades y las características de cada proyecto. Podemos hacer cualquier tipo de deconstrucción con la máxima seguridad. Hacemos derribos completos o derribos selectivos sin que ninguna parte no deseada se vea afectada.

DIFÍCIL ACCÉS

ARRIBEM A ZONES DE DIFÍCIL ACCÉS

Estem a disposició dels clients que necessitin qualsevol treball d'excavació en zones d'accés complicat, ja que comptem amb els millors professionals i amb la millor maquinària. Dos aspectes indispensables per a nosaltres ja que creiem fermament que és el tàndem perfecte per garantir bons resultats a tots els nostres clients. Si ho preferiu, podeu comprovar-ho amb els seus propis ulls fent una ullada als nostres anteriors treballs. Com veurà, tots corroboren les nostres paraules.

Com contactar amb nosaltres?

Si està buscant serveis qualificats compti amb nosaltres, som una de les empreses de referència a Catalunya. No dubti en contactar-, estarem encantats de poder atendre i assessorar-lo en tot el que necessiti.